Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του ΣΒΕΜΚΟ, 13/03/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΣΒΕΜΚΟ), το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην προκήρυξη εκλογών, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Η Συνέλευση ανέδειξε την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή μετά από ψηφοφορία.

Οι εκλογές του Σωματείου θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, 8μμ-10μμ, στο Αυτόνομο Στέκι, Ζωοδόχου Πηγής και Ισαύρων.

Πιο συγκεκριμένα:

– Υποψηφιότητα δικαιούνται να θέσουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τα οποία εγγράφηκαν ΣΒΕΜΚΟ έως τις 13 Ιανουαρίου 2015.

– Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, τα οποία εγγράφηκαν στο ΣΒΕΜΚΟ έως τις 13 Ιανουαρίου 2015.

– Τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή οφείλουν να το κάνουν μέχρι και τις 4 Μάρτη, αποστέλλοντας σχετική αίτηση, υπογεγραμμένη, υπ’ όψιν της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, στο email: info@svemko.net ή καταθέτοντάς την αυτοπροσώπως σε κάποια από τις επόμενες συνελεύσεις. Στη συνέχεια, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θα ανακοινώσει στα μέλη τις υποψηφιότητες εγγράφως στις 5 Μαρτίου 2015.

– Τα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, ειδικό δελτίο ταυτότητας πρόσφυγα ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους

– Παρακαλούνται όλα τα μέλη όπως τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές την ημέρα των εκλογών

Οι εκλογές του Σωματείου μας είναι η πλέον δημοκρατική διαδικασία που εξασφαλίζει διαφάνεια και λογοδοσία στο έργο μας. Γι’ αυτό η συμμετοχή όλων στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι σημαντική!

 Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *