Ενημέρωση από τη στάση εργασίας που έγινε στις 19/7 στις ΜΚΟ “ΑΡΣΙΣ” και “PRAKSIS”

Η πανελλαδική στάση εργασίας στις ΜΚΟ “ΑΡΣΙΣ” και “PRAKSIS”, που κυρήχθηκε από ΣΒΕΜΚΟ και ΣΒΕΨΥΚΟΙ, είχε μεγάλη συμμετοχή, καθώς πολλοί/ες συνάδελφοι/ισσες απείχαν από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συναδέλφους που απολύθηκαν εκδικητικά.

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις έξω από τα κεντρικά γραφεία των δυο ΜΚΟ, ενώ στη συνέχεια οι εργαζόμενοι της “PRAKSIS”  κατευθύνθηκαν προς την παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της ¨ΑΡΣΙΣ”, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι αγώνες είναι κοινοί για όλο των κλάδο.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της ΑΡΣΙΣ στη Λέοντος Σοφού. Η συμμετοχή των συναδέλφων στη στάση εργασίας  ήταν και εκεί πολύ μεγάλη, ενώ σε κάποιες δομές στην πόλη άγγιξε το 100%!

Οι εργαζόμένοι/ες στις ΜΚΟ δείξαμε  στην πράξη ότι η μεγάλη μας δύναμη είναι οι κοινοί και ακηδεμόνευτοι αγώνες στους χώρους εργασίας.

Καλούμε τις διοικήσεις των ΜΚΟ “ΑΡΣΙΣ” και “PRAKSIS” να προχωρήσουν άμεσα στην ακύρωση των απολύσεων και να σταματήσουν την στοχοποίηση των εργαζόμενων

Θα είμαστε όλοι/ες  εκεί μέχρι την ημέρα της οριστικής ανάκλησης των απολύσεων.

Κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων στις ΜΚΟ ενάντια στις απολύσεις και τις εκδικητικές διώξεις!

Φωτογραφίες

από τη σημερινή στάση εργασίας στις Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ & PRAKSIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *