Κάλεσμα ΣΒΕΜΚΟ για οργάνωση δράσεων από μέλη εκτός Αττικής

Αγαπητά μέλη,

Στο πλαίσιο εργασιακών προκλήσεων που πληθαίνουν, συνεχιζόμενων πολιτικών περιφρούρησης, καταστολής και ποινικοποίησης της αλληλεγγύης και αναλογιζόμενες/οι τις απαντήσεις που πρέπει να δώσουμε σε όσα θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, το ΣΒΕΜΚΟ βρίσκει αναγκαία την ανοιχτή επικοινωνία και την από κοινού οργάνωση με τα μέλη που ζουν και εργάζονται εκτός Αττικής.

Το σωματείο επιδιώκει να μην αποτελεί σημείο συνάντησης και δράσης μόνο για όσους/ες συναδέλφισσες/ους βρίσκονται στην Αθήνα. Είναι σημαντικό να ανταλλάζουμε εμπειρίες, να συνδιαμορφώνουμε αιτήματα, πλάνα και στρατηγικές, να αλληλοενημερωνόματσε, να χτίζουμε και υλοποιούμε συλλογικά δράσεις διεκδίκησης των εργασιακών δικαιωμάτων μας ενάντια στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Μας ενδιαφέρει η συμμετοχή όλων των μελών μας και η συμμετοχή τους σε δράσεις στον τόπο τους.

Καλούμε συναδέλφισσες/συναδέλφους, ατομικά ή σε ομάδες να μας αποστείλετε ένα email στο info@svemko.net σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η πιο ενεργή συμμετοχή σας.

Ξαναθυμίζουμε ότι το σωματείο μας λειτουργεί με οριζόντιες διαδικασίες και ότι δύναμή και ψυχή του δεν αποτελεί μια ομάδα ανθρώπων ή το Δ.Σ, αλλά οι συνελεύσεις και η συλλογικοποίηση των αναγκών μας.

ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ