Συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του ΣΒΕΜΚΟ, 12/06, θέατρο “Εμπρός”

 

Επειδή οι αγώνες και οι μουσικές θέλουν ψυχή…
Λίγο πριν φύγουμε για καλοκαίρι, το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων σε ΜΚΟ (ΣΒΕΜΚΟ) καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους και αλληλέγγυους σε μια ξεχωριστή βραδιά αγωνιστικού και εναλλακτικού ροκ!

Αφήνουμε στην άκρη, έστω και προσωρινά, τις παραδοσιακές μεθόδους διεκδίκησης, κουρδίζουμε τις κιθάρες, στήνουμε τα μικρόφωνα, βάζουμε στο τέρμα τους ενισχυτές, υψώνουμε και ενώνουμε τις φωνές μας με αυτή του Πάνου Μπίρμπα και της μπάντας του.


Αντί (δια)δήλωσης κατά της εργοδοτικής ασυδοσίας, κάνουμε συναυλία στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο «Εμπρός».
Σηκώνουμε τα ποτήρια μας και δεν σκύβουμε το κεφάλι, σ’ αυτό το τελευταίο μάζεμα πριν από το καλοκαίρι.

Λόγω μειωμένου προϋπολογισμού, οργανώνουμε, προπαγανδίζουμε, καθαρίζουμε όπως μοναδικά μας έχουν διδάξει οι εργοδότριες μας ΜΚΟ: εθελοντικά! Γιορτάζουμε μια μεγάλη νίκη (https://svemko.espivblogs.net/?p=409) και το κλείσιμο μιας δύσκολης χρονιάς και ζητάμε την ενίσχυσή σας για να συνεχίσουμε.

Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 9μμ, Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός», Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά

 


Πάνος Μπίρμπας:

Ο τραγουδοποιός της alternative rock και folk noir σκηνής, με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή και την μπάντα που ξέρει να μας συγκινεί σέ όλες τις εμφανίσεις της, με ήχο ηλεκτρισμένο, θα μας παρουσιάσει δικές του συνθέσεις από το ντεμπούτο άλμπουμ ”Mournful” (σε επιμέλεια και παραγωγή του Lolek), διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών (Johnny Cash, Leonard Cohen, Nick Cave, Bob Dylan, Tom Waits, 16 horsepower,Clash,Moby, Madrugada etc..) καθώς και νέες συνθέσεις που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μετατρέποντας την σκηνή του Εμπρός σε ένα μοναδικό rock θέατρο για εκείνη την νύχτα.

Στέκεται στην σκοτεινή πλευρά του δρόμου, αφηγείται ιστορίες άλλοτε αληθινές, άλλοτε φανταστικές. Νοσταλγεί και διακριτικά σου ζητά να χορέψεις valse. Σε καθηλώνει με τους σχεδόν νεκρικούς swing ρυθμούς του. Μέσα από έντονα ξεσπάσματα, απελπισμένες κιθάρες και επώδυνες εξομολογήσεις σε αναγκάζει να σηκωθείς από τη θέση σου και να γίνεις ένα μαζί του…

Παίζουν οι μουσικοί:
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου: Εl. Guitar
Μάκης Καφετζιδάκης: Bass
Γιάννης Μαρίνης: keyboards – harmonica
Δημήτρης Γρηγοριάδης: drums
Φώτης Παπαθεοδώρου : ήχος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *